Știri locale

Beneficiile recuperării medicale într-o clinică specializată

Recuperarea medicală devine o alegere din ce în ce mai populară pentru persoanele care suferă de durere și mobilitate redusă.

Recuperarea medicală poate fi o modalitate eficientă de a obține cele mai bune rezultate pentru multe leziuni, boli și condiții medicale diferite și vă poate readuce la viața pe care o aveaţi înainte. O clinică recuperare medicală dispune de echipamente speciale și aparatură de ultimă generație, are medici, kinetoterapeuți şi fizioterapeuţi instruiţi care reușesc să obțină rezultate vizibile în ceea ce privește mobilitatea pacienților.

Recuperarea medicală este prescrisă cel mai adesea în urma unui accident, sau ca parte a procesului de vindecare după o procedură chirurgicală pentru a ajuta la restabilirea funcției și a mobilității și la minimizarea sau eliminarea durerii. Recuperarea medicală se poate face şi în cazul pacienţilor care suferă de afecţiuni ale coloanei vertebrale, afecţiuni reumatismale sau neurologice.

Mai jos regăsiţi doar câteva dintre beneficiile pe care le puteți avea dacă alegeţi o clinică recuperare medicală:

Tratarea condițiilor de bază

Durerea pur și simplu nu apare fără un motiv. Indiferent dacă este vorba despre o leziune acută sau o afecțiune cronică, cum ar fi artrita, chiar şi entorsele şi luxaţiile, recuperarea medicală va trata cauza durerii.

Tratamentul de recuperare medicală se face prin colaborare cu toţi specialiştii

Alegând o clinică recuperare medicală, medicul va stabili un diagnostic precis și va înţelege pe deplin natura stării dvs de sănătate. Clinica de recuperare are personal medical valoros,  ceea ce înseamnă că liniile de comunicare dintre aceştia vor rămâne deschise într-un efort de tratament colaborativ şi personalizat.

Tratamentul de recuperare medicală este complex

Departamentul de recuperare pune la dispoziția pacienților programe complexe de gimnastică medicală, individualizate, desfăşurate într-un cadru medical specializat, multidisciplinar, prin intermediul aparaturii de ultimă generație.

 

Tratamentul de recuperare medicală nu este dureros

O clinică recuperare medicală cu personal instruit se va preocupa să lucreze în pragul și capacitățile durerii în timpul sesiunilor. Deși poate apărea o anumită durere după ședința de terapie, scopul este de a o alina și de a îmbunătăți starea pacientului, fără a provoca disconfort. Programele de tratament sunt personalizate în funcție de nevoile și cerințele dvs. pentru a oferi îngrijiri eficiente, adaptate și pentru a minimiza disconfortul.

Tratamentul de recuperare medicală este personalizat

În urma diagnosticării, medicul vă evaluează nevoile pentru a crea un plan de tratament personalizat pentru a vă trata în mod eficient starea. Tratamentul într-o clinică recuperare medicală poate include o combinație de exerciții, terapie manuală și alte modalități cu ajutorul echipamentelor speciale și aparaturii de ultimă generație. Deși participarea dvs. este esențială pentru un rezultat reușit, cunoștințele personalului de specialitate vă asigură că tratamentul dvs. se desfășoară eficient, este specific nevoilor dvs., este în ritmul dvs. și nu vă pune în pericol sănătatea. Rolul personalului instruit dintr-o clinică de recuperare medicală este să vă îngrijească în toate fazele tratamentului, de la diagnosticul inițial până la recuperare.