Administrație Politică Știri locale

BOMBĂ! Flutur a cerut Serviciilor să verifice dacă deraierea frecventă a tramvaielor nu este cauzată și de sabotaj din partea adversarilor politici

Deraierea tramvaielor cu o anumită frecvență este verificată de serviciile secrete la cererea primarului Cătălin Flutur. 

Acesta a spus, în emisiunea Dosarul Zilei la Tele M, că suspectează anumite persoane, din tabăra adversarilor politici, de sabotarea circulației tramvaielor și punerea în pericol a vieților călătorilor. 

Pe lângă problemele cauzate de calea de rulare a tramvaielor, care au aproape 30 de ani de exploatare, au fost și multe cazuri când tramvaiele au deraiat din cauza unor erori umane. 

 



 

 

Chiar în timp ce era la emisiune la Tele M un tramvai a deraiat în zona Luceafărul. 

„De cele mai multe ori, calea de rulare este problema. Dar și eroarea umană. Am avut vreo trei incidente de acest fel în care a fost vorba de eroare umană. Cei de la Eltrans au făcut anchetele. Anul trecut, foarte des deraiau tramvaiele cu o anumită frecvență. A fost o discuție într-un mediu mult mai serios și i-am întrebat pe cei de la Servicii dacă au informații sau dacă nu, să ia în calcul… pentru că nu se poate. Poți să înțelegi un accident, o dată la nu știu cât timp. Dar frecvența cu care se repetau respectivele evenimente, ne-au pus un semn de întrebare. La un moment dat, nu au mai sărit pentru că venise cineva acolo, un inginer. Vreo trei-patru luni nu s-a mai întâmplat nimic, cât a lucrat domnul Buhăianu la respectivul compartiment, apoi iar au început să sară”, a adăugat Cătălin Flutur.