Politică Știri locale

Este pentru prima oară! Un om de afaceri le cere localnicilor să-i spună ce-și doresc de la viitorul Primar. Oferă și un premiu inedit!

Un tânăr om de afaceri schimbă total modul de a face politică pe plan local. Acesta vine cu o provocare pentru botoșăneni și oferă și un premiu inedit pentru cei care ar trebui să-și aleagă viitorul primar. 

 

Omul de afaceri Catalin Silegeanu lansează o provocare pentru botoșăneni: ”Ce îți dorești de la viitorul tău Primar?”

 

Acesta oferă oricărui botoșănean posibilitatea de a spune ce vrea de la viitorul primar, prin intermediul Facebook, iar după 6 zile cel mai interesant comentariu va fi premiat cu un premiu inedit. 

 

 



 

 

”Sunt politician tânăr, însă experiența  în afaceri de peste 15 ani m-a învățat să am o viziune legată de strategie , iar o strategie pe termen mediu și lung e necesară oricărui tip de dezvoltare.

 

Pentru că un oraș să crească și să se dezvolte în mod inteligent și sustenabil e nevoie de o administrație deschisă și transparenta. Nu ai cum să realizezi lucruri mari , dacă nu reușești mai întâi să definești lucrurile mari.

 

Așa că voi lansa câteva proiecte , iar unul dintre ele este o provocare către toți locuitorii municipiului Botoșani. Proiectul constă în a atrage cât mai multe răspunsuri la următoarea întrebare: „Ce îți dorești de la viitorul tău  Primar?„

 

Pentru început vreau să aflu opinia oamenilor , să dialoghez cu ei , lucru pe care restul politicienilor l-au uitat în ultima vreme.

 

Lasă un comentariu la această postare , iar peste o saptamana – cand se va incheia acest proiect- 6 iunie 2020,  voi alege cel mai elocvent răspuns , mă voi întâlni cu acea persoană , punem o camera pe bord care să filmeze locurile din față , vom face un tur prin tot orașul , și împreună vom vedea ce trebuie făcut , de la Teatru , la Cornișa, Stadion , sala Polivalentă , Lebăda , Drumul Tătarilor , străzile de la periferie , zona industrială , zona Formens , ieșirea spre Iași și Ștefănești.

 

În acest timp o să vorbim despre gropi , tramvaie , parc industrial , locuri de parcare, locuri de muncă lipsa  , lipsa infrastructură și alte subiecte legate de bună dezvoltare a orașului Botoșani prin viziunea unui cetatean simplu .

 

Începem cu problemele municipiului , după care ne vom axa pe problemele întregului județ. Fiecare localitate , fiecare zona are probleme specifice care trebuiesc abordate clar și cu profesionalism.

 

 Dezvoltarea botosaniului nu poate avea loc fără un dialog onest , coerent și sincer între politicieni , factorii de decizie , societatea civilă și cetățenii implicați.

 

Mă aștept la comentarii răutăcioase , însă o dată cu intrarea în politică mi-am asumat acest lucru. Însă sper că măcar 80% din comentarii să fie constructive , să ne ajute să ne creem o opinie despre dorințele botosanenilor și viziunea lor pe termen lung că și locuitorii acestui oraș”.