Știri locale

Opteaza pentru un carucior 3 in 1 modern, perfect pentru copilul tau



 

 

Venirea unui nou membru in familie, cu siguranta, te face foarte fericit si te determina sa iti doresti sa ii oferi doar produse de inalta calitate. 

Daca te gandesti la o varianta simpla care sa te ajute atunci cand vrei sa calatoresti cu un copil, atunci un carucior 3 in 1 poate fi solutia perfecta. Un astfel ca carucior este o solutie versatila, ideala pentru parintii care sunt in cautarea unui produs ce poate prezenta mai multe avantaje. Prin alegerea unui astfel de articol te vei putea bucura de toate avantajele pe care ti le-ar oferi si fiecare produs achizitionat separat, dar care ar ocupa mult mai mult spatiu.

Profita de avantajele oferite de caruciorul 3 in 1

Aceste carucioare au incluse 3 parti componente: landoul care poate fi folosit pana la varsta de 6 luni a copilului, partea sport, dar si cosuletul auto care poate fi montat direct in masina.

Asadar, alegerea unui carucior 3 in 1 te va scuti de multe din problemele pe care ai putea sa le intampini, daca ti-ar lipsi unul din cele 3 produse. In acest mod, le vei avea pe toate intr-un singur produs, economisind spatiu si bani.

Atunci cand te hotarasti sa achizitionezi un carucior pentru copilul tau, ar fi bine sa  faci o lista cu facilitatile pe care ti le-ar oferi. Daca iti place sa calatoresti des, avantajele acestuia pot fi exact ceea ce iti doresti.

Exista o selectie intreaga de carucioare 3 in 1, astfel incat poti sa il alegi exact pe cel care ti se potriveste. Ai putea analiza produsele din mai multe perpective si ar fi recomandat sa-ti faci un plan cu o serie de intrebari la care sa raspunzi. Spre exemplu, ai putea raspunde la urmatoarele intrebari:

  • Cat de util ti-ar fi un astfel de carucior?
  • Ti-ar placea ca modelul pe care il alegi sa aiba o anumita culoare? Care ar fi aceasta?
  • Preferi un anumit brand?
  • Conteaza materialele din care sunt realizate partile componente?
  • Este important pentru tine sa aiba o copertina si o husa de iarna? 
  • Cat de important este ca landoul sa aiba o aerisire?
  • Crezi ca ar fi utila o plasa pentru insecte? Dar o folie de protectie pentru ploaie?
  • Este important ca geanta destinata scutecelor sa fie captusita?
  • Ai prefera un cos de cumparaturi acoperit?
  • Este important pentru tine materialul din care este realizata salteaua?
  • Modelul asupra caruia te-ai decis se incadreaza in bugetul pe care l-ai stabilit?

Acum, ca ai raspuns la toate aceste intrebari, te poti indrepta fie catre un showroom existent in orasul tau sau, mult mai simplu, poti accesa site-urile de specialitate, unde vei vedea toate produsele oferite dar si promotiile disponibile. 

Descopera oferte fara egal

Carucioaredecopii.ro este un magazin online ce ofera produse si accesorii pentru toate gusturile, adaptate tuturor etapelor de dezvoltare. Magazinul ofera carucioare de copii, scaune auto, mobilier, scaune, jucarii, dar si alte produse si accesorii, toate destinate celor mici.

Livrarea se va realiza in maxim 48-72 de ore, si ai posibilitatea de a opta chiar si pentru plata in rate. Daca esti din Bucuresti, poti vizita magazinul fizic existent pe piata de peste 7 ani. 

Pentru mai multe detalii cu privire la produsele oferite, specialistii iti stau la dispozitie!