Știri locale

Semineul electric – varianta moderna a sistemului de incalzire traditional

Focul are un efect hipnotizant asupra tuturor. Jocul de lumini, miscarile imprevizibile ale flacarilor si sunetul asociat cu arderea ne captiveaza si ne induce o stare de relaxare completa. Poate de aceea atat de multa lume alege sa isi instaleze un semineu. Acesta este modul ideal de a te bucura de ambianta oferita de arderea focului, in siguranta propriei case.

Semineul este o solutie alternativa de incalzire a locuintei, dar si un superb avantaj decorativ. Cu toate acestea, multi dintre noi nu putem tolera dezavantajele unui semineu clasic: murdarie, urme de fum, cenusa, incarcarea cu lemne. Tehnologia actuala a gasit solutia perfecta pentru eliminarea acestor neajunsuri – crearea unui semineu electric.

De ce ai alege un semineu electric?

Un semineu clasic, pe lemne, este alegerea multora datorita atmosferei autentice pe care o creeaza, insa un semineu electric este varianta adaptata perfect la cerintele omului modern: confort, rapiditate, economisirea timpului si a banilor, protejarea mediului. 

Companiile de specialitate creeaza si comercializeaza seminee electrice premium, ce folosesc ultimul sistem Led aparut, iar designul poate imita aproape perfect un sistem de incalzire clasic, pe lemne.

Un semineu electric prezinta urmatoarele avantaje:

  • Cost redus: semineul electric este mai avantajos in ceea ce priveste costurile implicate fata de celelalte tipuri de seminee. Daca acestea au nevoie si de alte accesorii pentru a functiona corect, semineul electric este independent. Modelele disponibile sunt fie incastrate intr-un perete, fie suspendate, fie de sine statatoare;

 

  • Instalare usoara: dupa cum am mentionat, exista trei tipuri de seminee electrice. Cel mai simplu de instalat fiind cel independent, desigur. Celelalte au nevoie de cateva mici modificari in incapere pentru a se potrivi. Semineul electric nu are nevoie de cos de fum sau tevi pentru evacuare. Poate fi instalat in orice tip de incapere, fie ca e vorba de o locuinta, un birou sau o cafenea;

 

  • Siguranta utilizarii: prin folosirea unui semineu electric, atat tu cat si familia ta sunteti in siguranta. Este eliminat complet riscul unui incendiu sau al inhalarii de monoxid de carbon. De asemenea, riscul arderii este eliminat deoarece geamul contine protectie impotriva incalzirii, deci ramane rece pe parcursul utilizarii;

 

  • Functii diverse: un semineu electric functioneaza pe baza unei telecomenzi. In functie de modelul ales, un astfel de semineu se poate adapta foarte bine la diferitele tale nevoie. Astfel, el poate oferi:

 

    • Display de afisare a temperaturii;
    • Termostat;
    • Butuci ceramici care imita lemnul si flacarile;
    • Diferite nivele de intensitate a culorii flacarilor si a luminozitatii;
    • Sunete care imita arderea lemnului;
    • Capacitate de functionare fara incalzire;
    • Posibilitate de control prin aplicatie pe mobil sau tableta.

 

  • Caracter ecologic: semineele electrice folosesc o cantitate redusa de energie electrica pentru a functiona si prezinta zero emisii toxice. 

Unde poti gasi calitate premium?

Seminee-Expert activeaza in domeniul proiectarii, constructiei si comercializarii de sisteme alternative de incalzire si accesorii pentru seminee de peste 10 ani. Profesionistii de la Seminee Expert colaboreaza cu pietrari si sculptori experimentati, capabili sa ofere orice design doreste un client.

 

Firma si-a dezvoltat o retea proprie de montaj, distributie si stocuri in cateva orase cheie din Romania, astfel incat fiecare client sa fie multumit de durata realizarii semineului sau sobei.

Sistemele de incalzire oferite de Seminee Expert impresioneaza prin design deosebit si performanta ridicata, iar primul pas pentru a te bucura de calitate durabila este sa trimiti o cerere de oferta.