Activitatea de la Plaja Stânca a fost ÎNCHISĂ temporar! ”Nu avea niciun fel de autorizație!”

1 

Sursa foto: contul de Facebook Terasa Four M Plaja Stânca Ștefănesti

Primăria Ștefănești a dispus o verificare a activității derulate pe plaja de la acumularea de apă Prut de la Stânca în contextul măsurilor dispuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru prevenirea răspândirii Coronavirus. 

 

Reprezentanții Primăriei Ștefănești susțin că în urma controlului s-a constatat că firma care desfășura activitate economică acolo nu avea autorizații pentru asta. 

 

”S-a dispus suspendarea activității punctului de lucru al respectivei firme până la intrarea în legalitate. Nu avea niciun fel de autorizație!”, a declarat un reprezentant al Primăriei Ștefănești. 

 

 

 Un comentariu

  1. STEFANIA CIOCANESCU

    DOMNILOR REDACTORI DE LA BANUL BOTOSANEAN…..DACA TOT AVETI O TITULATURA LEGATA DE BANI…LUATI UN INTERVIU LA REPREZENTANTII PRIMARIEI STEFANESTI SI INTREBATII…DE CE VOR NEAPARAT SA PUNA FRAIE ECONOMIEI SI ASA SUBREZITA A ORASULUI STEFANESTI???? SI SA REFUZE DIN ORGOLIU SI RAUTATE BANII CARE POT FI CASTIGATI DIN COMERT,TURISM ETC .. CU SCANDAL SI PROCESE AU ADUS OVISIMUL IN STEFANESTI…..FARA A CONSULTA MICII INTREPRINZATORI LOCALI CARE AU MAGAZINE SI ANGAJATI SI CASTIGAU CINSTIT O PAINE SI EI SI ANGAJATII LOR,SI PLATEAU SUFICIENTE IMPOZITE SI TAXE LA PRIMARIE .UFFFF …CATE AR FI DE ZIS DARRRR….POLITICA FACUT MURDAR, EGOISMUL ,RAUTATEA SI INVIDIA PRIMEAZA LA STEFANESTI.POATE LOCUITOTII ACESTUI ORAS VOR DESCHIDE OCHII SI NU SE VOR MAI COMPLACE IN PROMISIUNI MINCINOASE SI DESARTE IN PRAG DE ALEGERI SI ISI VOR HOTARA ALTA SOARTA BAZATA PE CORECTITUDINE ,CINSTE SI LOIALITATE..

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *