Administrație Știri locale

FOTO Se toarnă asfalt pe Drumul Tătarilor




Primarul Cătălin Flutur a postat pe pagina sa de Facebook o galerie foto cu lucrările de turnare a asfaltului pe strada Drumul Tătarilor.

 

”Lucrăm în ritm susținut pentru modernizarea Străzii Drumul Tătarilor. Constructorul a ajuns la etapa turnării asfaltului, conform proiectului, iar strada va fi în curând finalizată. În acest moment, pe 70% din lungimea străzii a fost turnat deja stratul de rezistență, deasupra căruia va fi turnat al doilea strat de asfalt, cel de uzură. În paralel se finalizează pe restul de 30% din lungimea străzii lucrările de tasare a carosabilului și de realizare a trotuarelor”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

 

Totodată, edilul-șef a reamintit că municipiul Botoșani a fost văduvit de finanțări în ultimii ani de către Guvernarea PSD care a preferat să pedepsească botoșănenii doar pentru că primar era Cătălin Flutur.

”Verificarea de după-amiază a evoluției lucrărilor mi-a prilejuit și întâlnirea cu câțiva botoșăneni care locuiesc în zonă și care s-au declarat mulțumiți de ceea ce văd. Dacă municipiul nostru ar fi beneficiat de sprijin real din partea guvernelor PSD în perioada domniei absolutiste a lui Liviu Dragnea și nu ar fi fost sabotat cu bună știință de pesediști, numărul botoșănenilor care ar fi avut acum motive de satisfacție ar fi fost mult mai mare”, a completat primarul Flutur.