Administrație Știri locale

Primarul Cătălin Flutur: ”Cu sau fără epidemie, școala trebuie să meargă înainte. Asemenea generațiilor trecute, copiii noștri trebuie să beneficieze de educație”

COMUNICAT DE PRESĂ 

FACEM CE TREBUIE!

Succes în noul an școlar!

Dragii mei,

Începerea noului an școlar este, în fiecare septembrie, un moment emoționant pentru mii de copii botoșăneni, ca și pentru familiile lor. Nici de această dată lucrurile nu stau altfel. Dimpotrivă! Trăirile obișnuite sunt dublate acum de neliniștile legate de coronavirus.

Cu sau fără epidemie, școala trebuie să meargă înainte. Asemenea generațiilor trecute, copiii noștri trebuie să beneficieze de educație. Iar acest lucru poate și trebuie să se întâmple în condiții de siguranță sanitară!

Autoritățile implicate au adoptat măsurile stabilite de specialiști pentru reducerea la minimum a riscurilor legate de covid 19. Vă asigur că, așa cum v-am mai informat, municipalitatea botoșăneană a alocat fondurile necesare și a sprijinit cu materiale toate unitățile de învățământ din oraș.

Respectarea întocmai de către toți factorii implicați a normelor stabilite le va asigura micuților noștri, nouă, tuturor, condițiile pentru ca anul școlar care începe pe 14 septembrie să se deruleze cât mai aproape de normalul altor ani.

Le urez un an școlar bun, cu rezultate deosebite la învățătură, tuturor elevilor botoșăneni!

Cătălin Mugurel Flutur, 

Primarul Municipiului Botoșani