Politică Știri locale

VIDEO Război politic la Cristești. Adversarii primarului Lucian Borfotină au vandalizat stațiile de autobuz. Primarul a făcut plângere și a postat dovada video



Lupta electorală nu are limite pentru unii și orgoliile locale întunecă judecata de multe ori în timpul campaniei electorale. 

Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești, unul dintre cei mai performanți edili aflat la primul mandat, a postat pe contul său de Facebook  o înregistrare video în care apar cei care au vandalizat stațiile de autobuz din comună cu afișe electorale. 

Edilul comunei Cristești divulgă și numele unuia dintre cei surprinși de camerele de supraveghere.




”Dovada ca cei de la PSD Cristesti, in frunte cu domnul Nicusor Pelinescu, sunt cei care au vandalizat statiile de autobuz cu afise electorale, lucru interzis de LEGE!”, a postat primarul Lucian Borfotină pe Facebook. 

Într-o postare anterioară, primarul Borfotină detalia cele întâmplate și care încalcă legislația în vigoare. 

”DISPERARE si ILEGALITATE

Acestea sunt cuvintele care pot descrie perfect situatia din cadrul PSD Cristesti! Asa au inteles ei sa faca intr-o campanie electorala, sa vandalizeze statiile de autobuz si sa murdareasca afisele mele.

Legea spune clar ca afisele electorale se pun doar in locuri special amenajate de Primarie, ori pe gard, avand un acord scris al proprietarului. Nicidecum pe statiile de autobuz, fantati, stalpi. Domnilor PSD-isti, suntem in anul 2020. Nu mai suntem in 2000 cand se puneau afise la intamplare! Traim intr-o tara europeana si trebuie sa respectam legile!

Domnule Pelinescu, asta inseamna SIGURANTA UNUI TRAI MAI BUN? Distrugerea bunului public? Asa stiti sa faceti campanie electorala, distrugând și mâzgâlind afisele contracandidatilor? Asa vreti sa faceti treaba in comuna Cristesti, nerespectand LEGEA?

Am facut plangere la  biroul electoral de circumscripţie pentru afisele puse ilegal, dar si la politie pentru cum arata afisele PNL Cristesti. Avem inregistrari video si cei vinovati vor plati!”, a precizat Lucian Borfotină. 



https://www.facebook.com/watch/?v=790464281766244&extid=9YSfXb82jaBR5flL

https://www.facebook.com/watch/?v=790464281766244&extid=9YSfXb82jaBR5flL