Știri locale

Directorul Seminarului Teologic Ortodox Dorohoi a murit după ce a fost confirmat cu COVID-19



 

Directorul Seminarului Teologic Liceal Ortodox „Sfântul Ioan Iacob” din Dorohoi, preotul Constantin Muha, în vârstă de 52 de ani, a murit, joi, infectat cu SARS-COV-2.

El suferea de bronșită cronică și inițial s-a tratat acasă, crezând că este vorba despre boala lui, potrivit șefului DSP Botoșani.

 

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani, Monica Adăscăliţei, a declarat, joi, pentru Mediafax, că preotul în vârstă de 52 de ani a murit la Spitalul de Boli Infecțioase Iași, unde fusese transferat încă de miercuri, după ce starea sa s-a complicat.


„Părintele în vârstă de 52 de ani a decedat azi dimineață (joi – n.r.) la Spitalul de Boli Infecțioase Iași, pe secția de Terapie Intensivă, după ce a stat zile zile pe Terapie Intensivă la Botoșani. În ultimele două zile fusese intubat. A primit medicație conform protocolului inclusiv Remdesivir și plasmă. Starea sa a devenit mai gravă și s-a decis transferul lui la un centru universitar. A fost transferat ieri (miercuri -n.r.) cu elicopterul de la Botoșani la Iași și a decedat de dimineață”, a spus directorul DSP Botoșani. 

În județul Botoșani, în ultimele 24 de ore au fost raportate 49 de noi cazuri de Coronavirus.

CITEȘTE INTEGRAL pe www.hotnews.ro