Administrație Politică Știri locale

Costel Șoptică, candidat PNL la Camera Deputaților: 29 de piețe există în Botoșani, dintre care 90% sunt în aer liber, ceea ce înseamnă că își desfășoară activitatea ca și până acum

Dragi botoșăneni,
subiectul închiderii piețelor a fost extrem de mediatizat în ultimele zile și, din pacate, motiv de răfuială electorală.
 29 de piețe există la ora actuală în județul Botoșani, dintre care 90% sunt în aer liber, ceea ce înseamnă că toate persoanele fizice și agenții economici își desfășoară activitatea ca și până acum.

✅ În municipiul Dorohoi – piața rămâne deschisă!‼️
✅ În orașele Darabani, Săveni, Flămânzi și Ștefănești, piețele funcționează în condiții normale!‼️
✅ În toate celelalte comune unde există piețe acestea sunt în aer liber!‼️
În calitate de susținător al micilor producători din județul Botoșani, am rugămintea ca toate autoritățile  locale, indiferent de orientare politică, să se mobilizeze exemplar.
✅Așa cum, în alte orașe,  primarii liberali au găsit soluții pentru a nu opri activitatea producătorilor locali, așa și la Botoșani, dacă se dorește, se pot găsi soluții eficiente.
✅ Astfel, chiar și în pandemie, putem oferi posibilitatea producătorilor autohtoni să își poată comercializa marfa fără ca siguranța sănătății populației să fie pusă în pericol.
 Din păcate în municipiul Botoșani, primarul, în loc să caute soluții, se victimizează în mass-media locală!
Realizat la comanda Partidul Național Liberal, Filiala Botoșani de TekIT Web Electronics SRL cod AEP 11200025