Deszăpezirea pe drumurile județene va fi făcută de firmele Construct Com, Clean Prest Activ, Cornell’s Floor, Mineral Com

0
Direcția Județeană de Drumuri și Poduri (DJDP), instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, a finalizat licitația publică pentru atribuirea contractelor de „Lucrări întreținere pe timp de iarnă pentru iarna 2020-2021”, fiind atribuit și contractul de deszăpezire pentru baza 2, Dorohoi.

La începutul lunii noiembrie au fost atribuite contractele de deszăpezire pentru bazele Botoșani, Săveni și Trușești.

„Întreținerea corespunzătoare a drumurilor județene și desfășurarea în bune condiții a traficului rutier pe drumurile administrate de DJDP reprezintă o prioritate a mandatului meu de președinte al Consiliului Județean. Prin finalizarea licitației pe toate cele patru loturi, avem asigurate toate mijloacele și instrumentele necesare pentru a trece cu brio testele la care ne va supune iarna”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

În urma licitației s-a stabilit ca deszăpezirea pe drumurile județene arondate bazelor 1 și 3 – Botoșani și Săveni – să fie asigurată de asocierea formată din Construct Com și Clean Prest Activ. Pe drumurile județene aparținând bazei 4 – Trușești – deszăpezirea va fi asigurată de Cornell’s Floor, iar pe cele din baza 2 – Dorohoi – de Mineral Com.

Valoarea cumulată a contractelor de deszăpezire a drumurilor județene pentru această iarnă se ridică la aproximativ 10 milioane de lei.

Comunicat de presă Consiliul Județean Botoșani 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *