Administrație Știri locale

Premii pentru copiii din sistemul de protecție




Consiliul Județean Botoșani și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani au premiat cei mai performanți copii din sistemul de protecție. Este vorba de 22 de studenți și 20 de elevi care au obținut premii și distincții importante la festivalurile și competițiile naționale la care au participat în acest an. 

„În prag de sărbători, cu pace, lumină și căldură în suflet, vă dorim să aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. 

2021 să vă aducă speranța unui nou început, energia necesară pentru a vă împlini toate obiectivele, înțelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care vi le oferă și pe acel cineva care să vă facă să zâmbiți. 

Un gând bun, o inimă curată, un zâmbet pe a voastră față, rezultate școlare pe măsura stăruinței,  succes în tot ceea ce întreprindeți și pace în suflet este tot ce vă dorim!”, este mesajul pe care l-a transmis președintele Consiliului Județean, Doina Federovici. 

Copiii de la Complexul de apartamente „Amicii” Dorohoi, reuniți în grupul „Moștenitorii” și cei de la Complexul de apartamente „Floare de colț” Dorohoi au ținut să colinde conducerea executivă a Consiliului Județean, acum, în prag sărbători.