Administrație Știri locale

O secție a Spitalului Județean mulțumește primarului, nu conducerii Consiliului Județean: ”Omul care nu te lasă la greu!”




Cadrele medicale ale unei secții exterioare Spitalului Județean Mavromati au postat pe Facebook un mesaj de mulțumire primarului din localitatea în care funcționează și nu conducerii Consiliului Județean, instituție căruia îi este subordonată cea mai mare unitate medicală a județului. 

Astfel, cadrele medicale din Secția Exterioară Săveni a Spitalului Județean Mavromati au mulțumit pe Facebook primarului Relu Tîrzioru pentru implicare și nu conducerii Consiliului Județean Botoșani, în frunte cu președintele Doina Federovici, instituție căreia îi este subordonată unitatea medicală. 

De pe contul de Facebook Luminita Suba au fost aduse mulțumirile față de primarul Relu Tîrzioru. 



 


Este de notorietate că în timpul crizei din 2010 primarul Relu Tîrzioru și-a salvat spitalul orășenesc prin transformarea acestuia în secție exterioară a Spitalului Județean Mavromati, timp în care în țară erau multe spitale mici desființate. 

”Omul care nu te lasă la greu! Printre miile de probleme pe care le are, isi rupe din timpul său si te ascultă, caută solutii acolo unde altii n-au indraznit nici sa viseze că exista vreo șansă. Un astfel de om este Relu Tarzioru,primarul orașului nostru. Echipa de salariati a SECTIEI EXTERIOARE SAVENI va multumeste pentru implicarea in rezolvarea problemelor noastre, cât si a tuturor cetatenilor care au nevoie de sănătate. Cu toții stim ca,, sanatatea e prioritară ”, iar dumneavoastră ne-ati dat speranta sa credem in această lozinca”, se precizează pe contul Luminita Suba.