Administrație Politică Știri locale

Un fost prefect și-a inaugurat cabinet parlamentar în Dorohoi: Voi fi în slujba dorohoienilor și a tuturor botoșănenilor!”




 

Fostul prefect Dan Șlincu, actual deputat PSD, și-a inaugurat cabinetul parlamentar din Dorohoi printr-un ceremonial religios alături de colegii săi de partid. 

La slujba de sfințire au participat Doina Federovici, președintele PSD și al Consiliului Județean Botoșani, Alexandra Huțu – deputat PSD, Lucian Trufin – senator PSD, fostul ministru Marius Budăi – deputat PSD. De asemenea, Dorin Birta, vicepreședintele CJ, și Angel Gheorghiu, primarul orașului Bucecea, au participat la inaugurarea Cabinetului deputatului Dan Șlincu din Dorohoi. 



”Așa cum am promis în campania electorală de la alegerile parlamentare, astăzi, cu ajutorul lui Dumnezeu am deschis biroul parlamentar din municipiul Dorohoi. A avut loc o slujbă de sfințire la care au participat mai mulți colegi. Începând de luni, 15 februarie, biroul parlamentar va fi deschis deschis zilnic, între orele: 09:00 și 15:00 pentru a prelua toate solicitările din municipiul Dorohoi și din localitățile limitrofe. Voi fi în slujba dorohoienilor și a tuturor botoșănenilor! DOAMNE AJUTĂ!”, a postat Dan Șlincu pe contul său de Facebook