Dragoș are 3 ani și 7 luni și pentru a rămâne în viață are nevoie de operații care costă 17.000 euro

0 

Comunicat Asociația ”Salvează o Inimă”: 

Dragoș Păscăreanu este un copil de numai 3 ani și 7 luni, care s-a nascut, pe data de 15 iunie 2017, cu mai multe malformații grave ale inimii, care îi pun viața în mare pericol.

 

Băiețelul este în stare ameliorată, având urmatoarele diagnostice la inimă: insuficiență cardiacă, canalul AV forma completă, transpoziții vase mari, hipoplazie cord stâng, drenaj venos pulmonar total aberant, lipomielomelingocel (fesa), suflu sistolicde gradu 4/6 pe toata aria precordială, DSV larg 13mm, DSA-9mm, stenoză strănsă de arteră pulmonară și persistenta canalului arterial.

 

Medicii din tara nu i-au dat șanse să trăiască, întrucât starea copilului este foarte gravă, însa speranțele familiei au reînviat când a primit răspuns din Istanbul, de la Spitalul Medical Park. Dragoș trebuie să plece urgent, deoarece o zi în plus poate fi fatală pentru copil! Haideți să-i salvăm împreuna viața micuțului!

 

Până în momentul de față Dragoș a mai efectuat două intervenții la Clinica Medical Park din Istanbul două operații pe cord deschis dar medicul a recomandat 3 intervenții chirurgicale pe o perioada de aproape 4 ani.

 

”Fac apel la dumneavoastră pentru a mă ajuta să efectueze ultima operație cea de-a treia care băiatul meu depinde de această intervenție în Turcia.Situația mea materială depășește cu mult suma deoarece sunt o mamă singură și este peste puterile mele suma de 16000 de euro.Îmi doresc din suflet să pot strânge cu ajutorul oamenilor cu suflet mare această care depinde viața băiețelul meu. Orice donație cât de mică ar fi contează ca Dragoș băiețelul meu să trăiască o viață normală cum și-ar dori orice copi!, spune mama

 

Nume: Păscăreanu.

Prenume: Dragoș-Sebastian

Vârsta: 3 ani și 7 luni

Suma necesară: 17000 Euro 

Diagnostic: malformatii grave ale inimii:  insuficienta cardiaca, canalul AV forma completa, transpozitii vase mari, hipoplazie cord stang, drenaj venos pulmonar total aberant, lipomielomelingocel (fesa), suflu sistolicde gradu 4/6 pe toata aria precordiala, DSV larg 13mm, DSA-9mm, stenoza stransa de artera pulmonara si persistenta canalului arterial.

Operațiile vor fi efectuate la Clinica Medicalpark

 

Donații se pot face:

 

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

 

Cont (IBAN) bancar:

 

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

 

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

 

CONT USD: RO68BTRUSDCRT00W8287001

 

COD SWIFT: BTRLRO22

 

COD BIC: BTRL

 

REVOLUT: 0752.753.540

 

Banca Transilvania Botosani

 

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele copilului -Dragoș Păscăreanu

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *