Bogdan Cărăușu și Frăția Ortodoxă, lemne tăiate de voluntari pentru cei în nevoie, copii orfani și bătrâni

0
 

Comunicat de presă: Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că a rînduit să ne strîngem din nou pentru a-i da o mînă de ajutor părintelui Radu, preot paroh la Oneaga!

Sîmbătă, Frăția Ortodoxă – filialele Botoșani și Dorohoi – a participat la două acțiuni organizate la Oneaga, acolo unde părintele Radu contruiește un așezămînt social care ar urma să fie casă pentru aproape 50 de copii orfani.

O echipă mai numeroasă a rămas la așezămînt, unde frații au crăpat și au strîns lemnele, iar apoi au curățat, au pregătit spațiul de depozitare și au așezat lemnele de foc. O altă echipă s-a deplasat din nou la bătrînul Constantin, pentru a tăia lemnele, vitale în această perioadă a anului. În acest timp, surorile au trebăluit la bucătărie, sub atenta îndrumare a mătușii Ileana.

Ne bucură nespus să vedem că tinerii vin în număr din ce în ce mai mare la acțiunile Frăției!

Cum spuneam și cu altă ocazie, România va avea atîția români cîți va naște, va crește și va educa. Și ce bucurie poate fi mai mare decît aceea de a vedea tinerii lucrînd umăr lîngă umăr, inimă lîngă inimă, pentru a construi împreună o Românie a românilor și pentru români!

Vino în Frăție! Împreună putem aduce mai multă bucurie!

 

Frăției Ortodoxe „Sf. M. M. Gheorghe”, filialele Botoșani și Dorohoi

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *