Administrație Știri locale

FOTO Primarul Andrei, vizită în școli și grădinițe pentru a afla nevoile bugetare direct de la cei din Învățământ



 


Primarul Cosmin Andrei a început o serie de vizite în grădinițele și școlile din municipiu pentru a afla direct de la directori și cadrele didactice nevoile urgente care ar putea fi acoperite prin alocările bugetare din acest an.

Grădinița 15 și Școala 12 au fost vizitate de edilul-șef care a avut un dialog și cu un elev de clasa a II-a.

Detaliile de la cele două vizite au fost postate pe pagina de Facebook a primarului Cosmin Andrei.

”În momentul de față lucrăm la proiectul de buget al municipiului Botoșani, ocazie cu care am dorit să fac o vizită de lucru la unitățile de învățământ. Segmentul de educație este unul din cele mai importante așa că am preferat să văd nevoile școlilor și grădinițelor chiar de la fața locului.

Am început de azi cu Școala Gimnazială nr. 12 și Grădinița cu program prelungit nr. 15.

După cum am bănuit, listele celor două unități de învățământ sunt lungi dar ne vom strădui să răspundem pozitiv solicitărilor care vor veni pentru susținerea actului educațional în cele mai bune condiții.

Cele mai frumoase și emoționante momente, în cadrul acestor vizite, au fost când am cunoscut o parte din elevi și m-au surprins într-un mod foarte plăcut cu întrebările lor. De departe, cel mai dificil mi-a fost să răspund la întrebarea: „Este greu să fiți primar?”.

Am cunoscut și un viitor primar. Momentan este elev în clasa a II-a. Mi-a spus că va fi edil la Curtești și a fost vehement în declarații. Colegii deja i se adresează cu „domn’ primar” așa că la fel am să fac și eu! „Vă salut, domnule viitor primar”.”, a postat Cosmin Andrei pe pagina sa de Facebook.