Știri locale

Vlad Plăcintă și ”Salvează o inimă”, din 2014 până acum au salvat mii de vieți cu 5,5 milioane euro strânși doar on-line



 


7 ani de când un botoșănean salvează vieți în toată România prin donațiile primite! În martie 2014, Vlad Plăcintă realiza alături de partenerii săi platforma online www.salveazaoinima.ro . 

La șapte ani de atunci, bilanțul lui Vlad Plăcintă și a celor care au donat bani pentru salvarea vieților unor persoane aflate în suferință este incredibil. 

”Din discuțiile avute cu specialiști în e-commerce la aceea vreme nu îmi  dădeau mari  șanse ca cineva să doneze cu cardul sau Pay Pal având în vedere că  cei care cumpărau online alegeau ca modalitate de plată cash la primirea coletului.

După 7 ani de activitate de strângere de fonduri online prin plăți cu cardul se procesează lunar peste 5000 de tranzacții (donații). Peste 92.000 de persoane au donat măcar odată pe www.salveazaoinima.ro

325 de campanii realizate și  peste 5.500.000 euro fonduri strânse doar prin card și Pay Pal.

Mii de vieți salvate!

Doar prin muncă,studiu și perseverență vei reuși.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată!”, a postat Vlad Plăcintă pe contul său de Facebook. 

Acesta a donat Spitalului Județean Botoșani, când a început pandemia de Coronavirus, primul aparat de testat, teste, măști, mănuși și combinezoane cadrelor medicale în perioada în care nu erau.