A început campania de colectare a deșeurilor voluminoase

0
Start pentru campania de colectare a deșeurilor voluminoase. 

Primăria Municipiului Botoșani, în colaborare cu operatorul de salubritate S.C. Urban Serv S. A., aduce la cunoștința cetățenilor că, începând din data de 13 martie 2021, va debuta campania de colectare a pieselor de mobilier, obiecte de uz casnic și sanitar, saltele sau covoare care nu-și mai găsesc utilitatea.

Acestea vor fi debarasate de către cetățeni numai în cadrul campaniilor organizate trimestrial, în baza unui grafic stabilit și anunțat pe site-ul Primăriei, www.primariabt.ro

, și al operatorului de salubritate, www.urbanserv.ro.

Debarasarea se va face în fiecare zi de sâmbătă, până pe data de 24 aprilie 2021.

Cetățenii care locuiesc la bloc vor lăsa deșeurile voluminoase până la ora 14.00, la sau lângă platformele destinate colectării gunoiului menajer. Aceștia vor anunța în cursul săptămânii asociația de proprietari, care va transmite ulterior operatorului de salubrizare.

La numărul de telefon 0231.517.007 (dispecerat), se vor specifica ziua depozitării și tipul de deșeu.

Pentru cetățenii care locuiesc la case, colectarea se va face „din poartă în poartă”, și care vor avea obligația să anunțe operatorul cu cel puțin 5 zile înainte.

Pentru agenții economici, colectarea se va face la sediul acestora, dacă dovedesc că au taxa specială de salubrizare plătită și vor anunța tot cu 5 zile înainte.

Atragem atenția cetățenilor că depozitarea deșeurilor voluminoase pe domeniul public, în afara zilelor de sâmbătă cuprinse în campanie, este interzisă și se sancționează cu amendă de către instituțiile abilitate. 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *