Știri locale

Super-star în lumea bogaților! Mirel Manea, brand ambasador al ”Le Grand Bal a Monte Carlo”




Un super artist din Botoșani, prim trompetistul Filarmonicii Botoșani, devine super-star în lumea bogaților.

După ce a cântat la petreceri private din SUA și Dubai, după ce a cântat la Vatican și Comisia Europeană, îndrăgitul Mirel Manea devine brand ambasador al ”Le Grand Bal a Monte Carlo”.

Este pentru prima dată când un astfel de spectacol de anvergură mondială are pe afișul de prezentare ”Botoșani”.

Mirel Manea va fi prezent la ”Le Grand Bal a Monte Carlo” alături de cântăreața Mădălina Omania și pianistul Marius Vernescu, fiind o adevărată echipă de ambasadori ai Botoșaniului și ai României.

Talentatul Mirel Manea a anunțat evenimentul în stilul său propriu de artist.

 



 

”Succesul nu vine niciodata peste noapte. De cele mai multe ori vine chiar după multe dezamăgiri și eșecuri. Așadar, o etapa necesară pentru a atinge succesul. Nu întotdeauna vedem șansa sau oportunitatea care ni se oferă. Câteodată ne dăm seama de ce oportunitate am ratat la mult timp după. Cu siguranță e bine să realizăm toate oportunitățile care ni se oferă.

Cheia succesului este să te concentrezi pe obiective, nu obstacole. Dragii mei,

23 Octombrie 2021, datã istoricã pentru mine! O mare onoare sã reprezint mereu şi cu mândrie alaturi de cântăreața Mady Omania și pianistul Marius Vernescu, oraşul nostru drag.

Sa duc cu mare bucurie în suflet numele Instituției Filarmonicii „George Enescu” din Botoşani, alãturi de prietenul şi Impresarul Artistic Liviu Sorinel, atât în țarã, cât şi în cele mai frumoase colțuri ale lumii”, a postat Mirel Manea.

Acesta a anunțat și că în calitate de Brand Ambasador al Evenimentului de la Monte Carlo, ”îmi revine marea onoare şi sarcina de a înmâna invitația oficialã de a se alãtura delegației, Domnului Cosmin Andrei, Primar al Municipiului Botoşani, din partea Ambasadoarei UNICEF, Doamna Delia Grace Noble. Evenimentul, unic în lume, se va desfãşura sub patronajul Prințului suveran Albert al II-lea de Monaco, care-l va onora cu prezența”.