Administrație Știri locale

Let’s Do It, Romania!, la Botoșani. ”„Anul acesta ne dorim determinarea oamenilor de a înțelege importanța curățeniei”



 


Botoșaniul se implică din nou în campania “Let’s Do It, Romania!”, anul acesta pentru a opta oară. Ultima participare la marea curățenie a fost în anul 2019 când, ca de obicei, botoșănenii s-au clasat printre primii atât în privința numărului de voluntari mobilizați, cât și al numărului de saci de deșeuri colectați.

Campania de anul acesta va avea loc pe data de 18 septembrie, înscrierile demarând de luni, 13 septembrie, pe https://membership.letsdoitromania.ro.



„Anul acesta ne dorim nu doar mobilizarea unui număr cât mai mare de voluntari, ci mai degrabă determinarea oamenilor de a înțelege importanța menținerii și păstrării curățeniei în orașul în care trăiesc. Puterea exemplului contează în acest sens și astfel acțiuni de salubrizare, mediatizarea lor, dezvoltă modul nostru de comportament. Este foarte important să lucrăm la dezvoltarea gradului de responsabilizare al fiecăruia dintre noi, să învățăm că depindem de mediul înconjurător și nu invers”, a spus Paul Vieru, coordonatorul campaniei “Let’s Do It, Romania!” în județul Botoșani.

Instituția Prefectului Botoșani și-a anunțat deja implicarea, ca partener, în campania “Let’s Do It, Romania!” desfășurată la Botoșani.