Alina Novac a dus măști pentru 700 de elevi și 70 de cadre didactice din comuna Cristești

0

 

Comuna condusă de un fost antreprenor a primit sprijin din partea femeilor antreprenor din România.

Astfel, școlile din comuna Cristești, condusă de primarul Lucian Borfotină, au primit un sprijin din partea mediului de afaceri pentru a relua cursurile școlare din noul an în deplină siguranță sanitară. 

În prima zi de școală, elevii din Cristești vor găsi pe bănci și măștile de protecție aduse de Alina Novac, președintele OFA UGIR București.

Campania ”Vreau înapoi în clasa mea! #prezent” a ajuns la Cristesti!

 

 

”Președintele OFA UGIR BucurestiAlina Novac, a avut o deplasare la Școala Gimnazială nr 1 din Comuna Cristești, județul Botoșani, în vederea susținerii activităților din cadrul campaniei de conștientizare dedicată copiilor și adulților din medii defavorizate pentru susținerea reîntoarcerii în mediul educațional cu respectarea măsurilor de protecție împotriva valului pandemic COVID-19. Alături de Directorul Scolii Gimnaziale nr 1, Bogdan Constantin Ciobanu, cu susținerea domnului primar al comunei Cristești, Ionel Lucian Borfotină, și a domnului viceprimar, Liviu Stănuc, Alina Novac a pus pe băncile școlarilor acoperitoarele faciale pentru începerea noului an școlar. Astfel 700 de elevi și 70 de cadre didactice din comuna Cristești sunt încurajate să se întoarcă în sălile de clasă cu respectarea măsurilor de prevenire și protecție practicabile în vederea minimizării riscurilor de răspândire și infectare”, se precizează într-un comunicat de presă al Primăriei Cristești.

Sursa foto: www.primariacristesti.ro

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *