Știri locale

Ada Macovei, inspector școlar general: ”Să fiți buni unii cu alții… învățați cât puteți de mult ca să ajungeți unde vă doriți!”





Prof. dr. Ada Macovei, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, a transmis un mesaj elevilor, părinților și cadrelor didactice înaintea începerii noului an școlar.

Aceasta s-a adresat, pe rând, fiecărei categorii care trebuie să fie parte a unei echipe a cărui rezultat final să fie dezvoltarea personală și rezultatele școlare ale copiilor.

 

 

”Dragi elevi, mâine vă reîntoarceți la școală, plini de speranța că veți reuși să deveniți mai buni ca oameni, că veți fi sănătoși și optimiști, că veți trăi emoții frumoase, că veți avea rezultate foarte bune și la învățătură și la purtare, că veți fi mândri de voi și îi veți face mândri pe cei care contează în viața voastră. Să fiți buni unii cu alții, să vă purtați frumos, să dați dovadă de aleasă educație, să învățați cât puteți de mult, ca să ajungeți acolo unde vă doriți, să vă împliniți visurile!

Vă îmbrățișez pe fiecare în parte!

Mult, mult succes!

Părinților și familiilor voastre, le doresc sănătate și putere, motive de bucurie, în fiecare zi, pentru a vă susține!

 

Colegilor mei, doamnă și domnule inspector general adjunct, doamnelor și domnilor inspectori, doamnelor jurist, auditor și contabile, domnilor ingineri și întregii echipe de la ISJ, doamnelor și domnilor: directori, profesori, învățătoare, educatoare, laboranți, informaticieni, bibliotecari, secretare, economiști și contabili, pedagogi, psihologi și logopezi, maiștri, tehniceni, administratori, personalului de pază și de întreținere, tuturor angajaților din sistemul de educație, vă doresc multă sănătate, putere de muncă și în același timp, puterea de vă bucura de viață și de rezultatele muncii, în fiecare zi, alături de cei dragi!

Partenerilor noștri educaționali, mass-mediei, șefilor și angajaților din instituțiile partenere: DSP, IPJ, ISU, IJJ, AJOFM, DGASPC, oamenilor de afaceri, colaboratorilor, tuturor primarilor, consilierilor locali și județeni, angajaților în primării și în Consiliul județean, parlamentarilor și superiorilor noștri din Prefectură și Ministerul Educației, le transmitem aceleași urări, le mulțumim pentru buna colaborare, cu angajamentul că suntem determinați să redăm învățământului botoșănean, locul pe care îl merită în societate, prin profesionalism și determinare, seriozitate și implicare în rezolvarea promptă a problemelor inerente!

Așa să ne ajute bunul Dumnezeu, fiecăruia și tuturor, împreună!”

Inspector școlar general al ISJ Inspectoratul Școlar Județean Botoșani Prof. dr. Ada Alexandrina Macovei