Doi foști parlamentari și un fost președinte al CJ rup PSD la Botoșani și pleacă în partidul lui Dragnea

0 


PSD sângerează la Botoșani! Doi foști parlamentari și un fost președinte al Consiliului Județean pleacă din PSD Botoșani și pun bazele filialei locale a Alianței pentru Patrie, partidul lui Liviu Dragnea.

Anunțul a fost făcut de fostul deputat Răzvan Rotaru, care a fost și președinte al organizației de tineret a PSD. Acesta este primul fost lider de la tineretul din PSD Botoșani care părăsește partidul pentru a se alătura altei formațiuni politice.

La Botoșani, bazele Alianței pentru Patrie vor fi puse de medicul Tamara Ciofu, fost deputat, și de Costică Macaleți, fost președinte al Consiliului Județean, fost prefect și fost deputat.

 

 

 

”După 17 ani, am ales să părăsesc Partidul Social Democrat și vă asigur că nu a fost o decizie ușoară și nici nu a fost luată în pripă. Vreau sa subliniez ca nu sunt de acord cu traseismul politic. Însă, după cum probabil ati observat și voi, nu se mai punea problema de vreo șansă de carieră politică în PSD, din cauza divergențelor de opinii dintre mine și actuala conducere a partidului, deși am muncit și m-am implicat 100% în dezvoltarea filialei PSD Botoșani, de-a lungul timpului. 

Consider că vouă, celor care m-ați susținut și mi-ați acordat încredere, vă datorez aceste explicații și vă asigur că voi continua să pledez pentru dezvoltare locală și pentru un standard de viață mai ridicat pentru botoșăneni.

Vă anunț că împreună cu doi oameni minunați, foști lideri ai PSD Botoșani, d-na dr. Tamara Ciofu, fost deputat și dl.Costică Macaleți, fost președinte al Consiliului Județean, am acceptat să punem bazele Organizației Alianța pentru Patrie #APP la nivelul județului Botoșani și pe această cale, le mulțumesc că formăm o echipă frumoasă și motivată să facă lucruri bune.

Pentru aceia dintre voi, nemulțumiți de actualele formațiuni politice, îmi doresc să găsiți în APP, o alternativă, fiind un partid care se adresează tuturor categoriilor sociale și care susține țara, familia, identitatea națională, bunăstarea fiecărui cetățean, precum și valorile istorice tradiționale, culturale, morale și religioase ale poporului român. Vă așteptăm în echipa noastră!”, a anunțat Răzvan Rotaru.

 

 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *