La numai 10 luni, luptă să trăiască!

0

 
 

Credeți-mă că nu este deloc ușor, nici nu am cuvinte să spun cât ne luptăm zi de zi! Dar Sofia luptă și vrea să trăiască! Avem nevoie de oameni să ne susțină din tot sufletul pentru că este un drum lung și foarte greu…

 

Sunt cuvinte care însumează tumultul, apăsarea și neliniștea prin care Andreea Gurgu, o mămică tânără, de 33 de ani, trece de când a născut-o pe Sofia. Micuța de 10 luni a venit pe lume cu foarte multe malformații , printre care imperforația anală (absența deschiderii normale a anusului la exterior), absența colecistului, uter dublu și două vaginuri. Ca și când n-ar fi fost suficient, fetița a fost diagnosticată și cu Sindromul Phelan Mcdermind, o afecțiune extrem de rară ce provoacă slăbiciune musculară, control slab al capului, vorbire întârziată și defecte la inimă și rinichi.

 

 

Pentru toate aceste probleme, părinții Sofiei au găsit rezolvare la un spital din Turcia, însă dată fiind gravitatea lor, costul este unul foarte mare: 40.000 de euro. Momentan, ne apropiem de jumătate din această sumă, iar pentru restul am pus la dispoziție cea mai simplă și mai accesibilă variantă – un simplu SMS cu textul „Sofia” la numărul 8832 înseamnă 2€ donați pentru această copilă nevinovată.

 

Andreea și Adrian Gurgu ne-au cerut ajutorul cu lacrimi în ochi, sperând că vom înțelege drama pe care o trăiesc de mai bine de 8 luni și nesfârșita teamă că și-ar putea pierde fiica mult-iubită.

 

Orice SMS cu textul „Sofia” la 8832 și orice donație făcută în conturile Asociației „Salvează o inimă” le pot oferi puterea financiară de a lupta pentru salvarea Sofiei. Împreună îi putem dărui acestui îngeraș șansa la o viață cât mai normală!

 

 

 

 

TRIMITE SMS LA 8832 MESAJ SOFIA

 

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm ca la mențiune plată/detalii plată să specificați: SOFIA GURGU

  


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *