Știri locale

De Halloween vezi o groază de filme noi la Happy Cinema

 




               

Trick or treat? Pe 31 octombrie, Happy Cinema din Uvertura Mall te invită să lași frica de-o parte și să te alături fanilor genului horror. Este ziua voastră! Pentru o zi, poți alege să vizionezi patru filme nou-nouțe, numai bune de urmărit pe marile ecrane.

 

              Astfel, iubitorii filmelor de gen se vor bucura să vadă în premieră

A fost odata-n Soho și Spirite întunecate, alături de Haloween: Noapte Crimelor, cea mai nouă producție din seria lungmetrajelor cu Mike Myers.

Copiii se vor bucura și ei de noile aventuri ale celei mai ciudate familii, în cel de-al doilea film al francizei, Familia Addams 2.

 

              A fost odata-n Soho/ Last Night in Soho

            Eloise, designer de modă aspirantă, poate să se întoarcă prin căi misterioase în anii 60, unde întâlnește o cântăreață uluitor de frumoasă și de talentată, pe numele ei, Sandie. Dar strălucirea nu este ceea ce pare a fi, iar visele din trecut încep să se transforme în ceva mult mai întunecat și mai înfricoșător.

 

            Spirite întunecate/ Antlers

              O profesoară dintr-un orășel din Oregon și fratele ei, șeriful, sunt îngrijorați că unul dintre elevi, un băiețel pe nume Lucas Waver adăpostește o creatură supranaturală în casa părinților săi.

 

              Haloween: Noapte Crimelor/ Halloween Kills

            nd Michael Myers reușește să se elibereze din capcana lui Laurie, o ia de la capăt cu baia de sânge ritualică. În timp ce Laurie se luptă cu durerea și se pregătește să se apere de atacul lui, tot orașul Haddonfield i se alătură și se ridică împotriva monstrului de neoprit.

 

              Familia Addams 2/ Addams Family 2

              Morticia și Gomez sunt deranjați de faptul că Wednesday și Pugsley cresc și nu mai vor să petreacă timp în familie. Pentru a-și reclădi legăturile, decid să plece toți cu camperul lor bântuit într-o vacanță. Aventura prin America îi aduce în tot felul de situații hilare, cu personaje stranii.

               

               

              Un Halloween la cinema te poate ajuta să te deconectezi. Te bucuri de filme în deplină siguranță, păstrând distanțarea fizică și respectând măsurile în vigoare.

              Nu lăsa gândurile să te bântuie, vino la Happy Cinema din Uvertura Mall! Popcornul cald este pregătit, așează-te comod în fotoliul de cinema și bucură-te de o experiență de film completă.

 

              Biletele s-au pus deja în vânzare în cinematograf și online pe www.happycinema.ro/happy-botosani

 

          Iar pentru cei care preferă să vizioneze un film din confortul propriei case, pe www.play.happycinema.ro toate filmele de groază sunt la un preț special de 9 lei/bilet în perioada 20-31 octombrie.

Bucură-te de Halloween cu un film bun la cinema sau online!