Administrație Știri locale

Primarul Andrei, la pas pe șantierele de pe Sucevei, Gheorghe Filipescu și Nicolae Iorga





Primarul Cosmin Andrei a mers să vadă stadiul lucrărilor la șantierele din trei cartiere, respectiv cele de pe străzile Nicolae Iorga, Sucevei și Gheorghe Filipescu, din cartierul Stejari.

Se repară străzile, se creează noi locuri de parcare și se amenajează un nou loc de joacă din tartan cu căi de acces și rampe persoanele cu dizabilități, dar se intervine și la sistemul de iluminat.

 

Concluziile primarului Cosmin Andrei pe cele trei șantiere sunt:

 


”Stadiu lucrări str. Nicolae Iorga: 50%. Se intervine la gurile de scurgere a apelor pluviale și se pregătește frontul de lucru pentru amenajarea stratului de binder. Trotuarele vor fi pavelate. Aceleași lucrări vor demara în scurt timp și pe partea dreaptă a străzii, dacă condițiile atmosferice vor permite.

Stadiu lucrări str. Sucevei: 80%. Se amenajează cu pavele și borduri trotuarele și se frezează asfaltul pentru stratul de binder. Extinderea părții carosabile pentru amenajarea locurilor de parcare a fost deja executată.

Str. Gheorghe Filipescu: va fi refăcut spațiul de joacă pentru copii, cu echipamente și mobilier urban noi și cu suprafață de protecție din tartan în diferite culori. Aleile din preajma blocurilor vor fi amenajate cu pavele iar căile de acces în scările de bloc și spațiile verzi vor fi reabilitate, la fel ca și cele două nivele cu scări spre parcul de joacă și Calea Națională, care vor avea și rampe pentru persoanele cu dizabilități. Sistemul de iluminat va fi îmbunătățit.”

 SURSA FOTO: Pagina de Facebook Cosmin Andrei