Administrație Politică Știri locale

Achiței și Șoptică se pregătesc să îl voteze ministru pe Budăi. Achiței despre PSD-iști, înainte de alianță: ”Bolșevici”





Cei doi parlamentari botoșăneni ai PNL, senatorul Cristian Achiței și deputatul Costel Șoptică, acesta fiind și președintele filialei Botoșani, se pregătesc să îl voteze ministru pe social-democratul botoșănean Marius Budăi.

Social-democratul Marius Budăi revine pe funcția de ministru al Muncii, fiind nominalizarea PSD pentru acest post în viitorul guvern PNL-PSD. Culmea este că Budăi a mai fost ministru al muncii în Guvernul condus de Viorica Dăncilă și a pierdut funcția în urma moțiunii de cenzură depusă de… PNL.

Oricine ar fi citit asta acum două luni ar fi spus că este fake-news, că este o dezinformare. Asta acum două luni! Săptămâna aceasta este realitatea!

De câțiva ani buni, Cristian Achiței îi gratula pe social-democrați cu titulatura ”bolșevici”. În foarte multe emisiuni, Achiței s-a adresat și nominal cu ”tovarășul Budăi”.

Marius Budăi o înlocuiește la ministerul Muncii pe botoșăneanca Raluca Turcan, cea care nu mai prinde niciun post în noul guvern PSD-PNL.