Ada Macovei: ”Testele vor fi predate elevilor, joi și vineri, iar copiii vor fi testați acasă, în familie”. Tutorial video de utilizare a testelor

0 

Inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, Ada Macovei, a declarat că testele gratuite antigen pe bază de salivă vor fi distribuite elevilor după aceste zile libere și că testarea va fi făcută în familie.

 

”Testele vor fi predate elevilor în cursul săptămânii, joi și vineri, iar copiii vor fi testați acasă, în familie. Ca întotdeauna, ne bazăm pe responsabilitatea părinților de a nu-și trimite copiii bolnavi la școală, cel puțin din două motive: copiii bolnavi nu dau randament școlar, iar boala se poate agrava. Trebuie să primeze interesul copiilor și dreptul la sănătate al tuturor, chiar fără a menționa posibilitatea de transmitere, în cazul bolilor contagioase, cum este și cazul de față. Vă asigurăm că noi facem tot posibilul pentru a menține școlile deschise și sigure, iar asta înseamnă personal și elevi sănătoși”, a transmis Ada Macovei.

 

 

Video 1 – Ghid de utilizare a testelor antigen pe baza de saliva FullHD

https://youtu.be/6OrBMotw3eI

Video 2 – Demonstratie utilizare test antigen pe baza de saliva FullHD

https://youtu.be/SmA9HcWdvcs

Video 3 – Pregatirea testelor antigen pe baza de saliva FullHD

https://youtu.be/P6dbzIdGpKk

Link download: http://s.go.ro/pidzwm0p

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *