Administrație Știri locale

VIDEO Se montează grinzile de 24 metri pe al doilea viaduct de la Stăuceni pe drumul Botoșani-Ștefănești




A început montarea grinzilor de 24 de metri pe al doilea viaduct din zona Stăuceni de pe drumul Botoșani-Ștefănești, ieșirea spre Victoria.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a postat pe contul său de Facebook imagini de la lucrările de montare a grinzilor pe viaductul nr. 2. de pe acest șantier, în total fiind trei viaducte, două la Stăuceni și unul la Drislea, în comuna Trușești. Totodată, se lucrează și la consolidarea podului din interiorul localității Trușești peste Jijia.

Imagini de la montarea grinzilor la viaductul nr. 2 din zona Stăuceni, în cadrul proiectului de modernizare a DN 29D, Botoșani – Ștefănești. Antreprenor – Asocierea AUTOTEHNOROM S.R.L. (lider) – S.C. OPR ASFALT S.R.L. – OBRAS PUBLICAS Y REGADIOS S.A. – S.C. EVALCONS TECH S.R.L”, a postat DRDP Iași.

 

Proiectul de modernizare a celor 42 de kilometri între Botoșani și orașul Ștefănești, legătura cu Vama Stânca, este finanțat din fonduri europene. Lucrările ar trebui finalizate în vara anului 2023, însă în 2022 va fi turnat stratul de asfalt pe cea mai mare parte a acestui drum.