Politică Știri locale

Dorinel Cosma: Românii consumă cea mai scumpă energie electrică din Europa pentru că ministerul este căpușat de incompetenți



 

 


COMUNICAT DE PRESĂ: Românii consumă cea mai scumpă energie electrică pentru că ministerul este căpușat de incompetenți. În luna august, prețul mediu al energiei electrice furnizată luni în România a atins punctul maxim, cel mai ridicat din întreaga Europă!

Mai mult decât atât, publicațiile de specialitate lansează un semnal de alarmă cu privire la următoarea perioadă, citând un fost ministru al Energiei, care afirma că România se îndreaptă spre cea mai scumpă iarnă energetică din România.

În tot acest timp, Ministerul Energiei defilează cu tot felul de incompetenți, care au fost numiți în funcție fără să aibă o pregătire în domeniu. Un astfel de incompetent, care ocupă funcția de Secretar de Stat în ministerul menționat anterior, a declarat în această seară la Digi 24 că „cel mai ieftin kilowatt de energie este cel pe care nu-l consumăm”. Asta au votat românii, domnule Cîțu?

Reamintesc faptul că AUR și-a exprimat indignarea față de așa-zisa liberalizare a pieței de energie electrică din România începând cu 1 ianuarie 2021. Această măsură și felul în care este pusă în practică de către operatorii de pe piața de energie, sub oblăduirea directă a Autoritatea Națională de Reglementare în Energie și a factorilor decizionali din Ministerul Energiei, este o bătaie de joc la adresa cetățenilor români.

DORINEL COSMA, senator AUR BOTOȘANI

SURSA: www.digipres.ro