Știri locale

Medic specializat în Franța și Spania, diplomă FIFA Medical și pregătire în medicină sportivă la FC Barcelona Innovation Hub, în echipa MONCLINIC



 


Clinica de recuperare medicală MONCLINIC Botoșani a cooptat în echipa sa permanentă un medic ultra-specializat în recuperare medicală și medicină sportivă.

”Doamna doctor IFTIME IOANA, medic specialist recuperare medicală și balneologie! Program consultații de specialitate: de luni- vineri, orele 8- 16”, precizează MONCLINIC pe pagina sa de Facebook.

Ultra pregătirea profesională a medicului Ioana Iftime cuprinde următoarele:  

 


                                                    

Competență în ecografia musculo-scheletală

Certificare în tehnica de taping neuro-muscular

Cursuri de infiltrații în patologia musculoscheletală

Certificat de interpretare a osteodensitometriei DEXA

Cursuri de ecografie musculoscheletală și diagnosticul și tratamentul bolilor inflamatorii reumatismale (EULAR School of Rheumatology)

Cursuri de perfecționare în terapia durerii, artrita gutoasă, traumatologia sportivă, imagistică RMN și radiologică a coloanei vertebrale și membrelor

Pregătire în medicina sportivă (FIFA Medical Diploma, Professional Diploma in Team Sports Physician – FC Barcelona Innovation Hub)

Membru al: Socientății Române de Reabilitare Medicală, Association of Academic Physiatrists (SUA), FIFA Medical Centre of Excellence

Schimb de experiență în Spitalul Universitar Malaga (Spania), Spitalul CHU Marsilia( Franța).


Pentru programări la specialiștii MONCLINIC Botoșani puteți suna la 0741399386 sau direct în la sediul din Aleea C-tin Gane, nr.16 Botoșani!

MONCLINIC este o clinică dotată cu aparatură de ultimă generație BTL.