Administrație Politică Știri locale

Rotaru, președinte APP: „Sunt probleme la licitație, Teatrul nu va fi făcut în perioada următoare. Teatru avem, tramvaie avem… Noul PSD rezolvă tot”

Deputatul Răzvan Rotaru la interviurile BanulBotosanean.ro





Deputatul Răzvan Rotaru la interviurile BanulBotosanean.ro

Fostul deputat Răzvan Rotaru, președintele Alianței Pentru Patrie(APP) Botoșani, a declarat că a discutat cu reprezentanții Agenției Naționale de Achiziții Publice (ANAP) și că răspunsul primit despre licitația Primăriei Botoșani pentru reluarea lucrărilor la Teatrul ”Mihai Eminescu” este mai mult decât îngrijorător.

 

”Din informațiile pe care le am de la ANAP, Teatrul Mihai Eminescu nu va fi făcut în perioada următoare pentru că Primăria Botoșani și comisia de evaluare nu au ținut cont de punctele de vedere și documentele transmise de ANAP. Indiferența celor din Primărie va duce la anularea acestei licitații și vom rămâne în continuare fără clădirea teatrului. Astea sunt lucruri aflate de mine astăzi de la ANAP, vorbind cu un responsabili pe partea de licitații. ANAP nu poate anula licitația, dar Primăria Botoșani riscă să fie contestată și să piardă pentru că nu a respectat indicațiile primite de la ANAP. Problema mare este că suntem obligați să finalizăm lucrările la 31 decembrie 2023 și mă tem că domnul primar va pierde și din actuala finanțare europeană pentru Teatru și se vor pune și mai mulți bani din bugetul local”, a declarat Răzvan Rotaru, președintele APP.

 

 


Acesta a acuzat lipsa de viziune a actualei conduceri a Primăriei Botoșani și susține că asta va costa municipiul zeci de milioane de euro din fonduri europene, bani care vor fi pierduți pentru că nu se va face nimic.

 

”Vorba fostului președinte PSD, Liviu Dragnea: ”Noul PSD rezolvă TOT! Cred că și în strategia de dezvoltare a județului făcută de doamna Doina Federovici intra și teatrul. Acum avem ministru, avem primar la putere, președinte al CJ la putere, iar noi avem tramvaie, avem teatru… nu știu ce își mai doresc să facă dar suntem sătui de atâtea realizări”, a completat Răzvan Rotaru.