Administrație Știri locale

De ziua lui, un primar a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei și a început racordând școala



 

”Astăzi la Frumușica s-a scris #ISTORIE!”, a declarat deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, despre modul inedit în care primarul Constantin Corneliu Bălășanu a ales să își serbeze ziua de naștere.

 

Marele cadou de ziua primarului Bălășanu a fost inaugurarea branșării comunei la rețeau de gaz metan și totul a început prin racordarea școlii.

”Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu. Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!”, a declarat Șoptică.

Printre invitații primarului din Frumușica la inaugurarea branșării comunei la gaz au fost și Delia Adăscăliței, director Direcția de Sănătate Publică, Ionică Nechifor, directorul Stațiunii Popăuți și secretar general al PNL Botoșani, Mihai Țurcanu, directorul Direcției Sanitar Veterinare și Siguranța Alimentelor.

SURSA FOTO: Contul de Facebook al lui Costel Șoptică