Administrație Știri locale

TOȚI elevii din comuna Răchiți primesc tablete, profesorii laptop-uri și școlile sunt dotate cu table inteligente din fonduri europene



 

Primăria comunei Răchiți a accesat un program cu finanțare europeană prin care toate unitățile de învățământ din comună sunt dotate cu table inteligente, elevii primesc tablete, iar profesorii laptopuri.

Florin Bulgaru, primarul comunei Răchiți, a declarat că investițiile realizate în infrastructura școlară a comunei, grădinițele și școlile fiind modernizate, sunt completate de acest proiect cu finanțare europeană nerambursabilă prin care și dotările de care se pot folosi elevii și profesorii sunt la cel mai înalt nivel.

”Am început predarea către elevii școlii Costești, a tabletelor achiziționate din fonduri europene, prin proiectul #Achizitia_de_echipamente_din_domeniul_tehnologiei_it_mobile, respectiv, tablete, echipamente și dispozitive necesare activitătii didactice pentru elevii şi cadrele didactice din învățământul preuniversitar, Comuna Rachiti. Marți, începând cu ora 10 se vor înmâna tabletele, elevilor de la școala Răchiți, iar miercuri, 20 aprilie, vor primi tabletele elevii școlii Roșiori, începând cu aceeași oră. Pas cu pas și cu implicarea tuturor, ne îndreptăm către o școală cu adevărat europeană! Le urăm succes, atât elevilor cât și cadrelor didactice”, a declarat primarul Florin Bulgaru.