Administrație Știri locale

Bucecea primește 20,3 milioane lei pentru asfaltări. Angel Gheorghiu: ”Cea mai mare investiție atrasă pentru orășelul nostru. Cu Dumnezeu înainte!”



Orașul Bucecea își va asfalta străzile cu fonduri guvernamentale primite prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” și prin intermediul Companiei Naționale de Investiții.

Primarul Angel Gheorghiu a declarat că banii primiți prin ”Anghel Saligny” este cea mai mare investiție pentru orașul Bucecea.

Banii veniți prin CNI sunt pentru refacerea drumurilor afectate de calamități.

”CEL MAI IMPORTANT ANUNȚ PENTRU ACEST AN, CEA MAI MARE INVESTIȚIE VALORICĂ ATRASĂ PENTRU ORĂȘELUL NOSTRU. O veste extraordinară am primit astăzi! Primăria orașului Bucecea a primit două finanțări, lungimea totală pentru ambele este de aproximativ 11 km și au cea mai mare valoare ca finanțare până în acest moment, cumulat peste 200 de miliarde vechi. Cu Dumnezeu înainte!”, a declarat Angel Gheorghiu.

Prin CNI se vor moderniza drumuri afectate de calamități în Călinești, iar prin ”Saligny” se vor moderniza străzile Salciilor, Fântânele, Pârâul Morii, învățător Vasiliu, Pieței, în zona fostei Fabrici de zahăr până în strada Stadionului, Nechiforni, Barbălăteni, Cotul Ion Creangă, Lt. Filipescu, Lt. Stoleru, legatura cu Gura leului, Frații Poroh, Drumul Nucilor, Sf. Nicolae, Frații Matei, Miclescu, etc. Urmeaza scoaterea la licitatie pentru proiectare și execuție.