Botoșănenii iubesc această zonă și Portariuc vrea să-i distrugă artezienele

Ești de acord cu asta? Primarul Ovidiu Portariuc și-a anunțat pe Facebook planurile legate de reamenajarea celei mai iubite zone din municipiul Botoșani. Acesta și-a scris pe contul său de Facebook intențiile legate de Pietonalul Unirii, respectiv desființarea fântânilor arteziene. 

„Legat de fântânile arteziene, și noi ne-am propus să le înlăturăm, mai ales după tragicul eveniment (n.r. decesul omului de afaceri Viorel Hrițcu), și să refacem complet pietonalul și să-l legăm de Piața Revoluției complet transformată. O vom putea face peste 2-3 ani după ce expiră termenul de 5 ani aferent perioadei de interzicere a modificărilor la investițiile efectuate cu fonduri europene”, a scris primarul Portariuc.

Pentru a putea face modificările de pe Unirii, Portariuc ar trebui să mai câștige un mandat de primar, deoarece abia după 2017 se va putea interveni în acea zonă pentru a schimba ceva.

Pietonalul Unirii a fost a fost reabilitat cu fonduri europene în timpul ultimului mandat de primar al lui Cătălin Flutur, în perioada 2010-2011.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)