Anunț bombă: Plângere penală pe numele lui Florin Țurcanu

Împărțirea banilor către comune de către Consiliul Județean la ultima ședință la care Florin Țurcanu s-a întors din concediu pentru a prezida îi va aduce acestuia și o plângere penală. PSD a anunțat că va depune o plângere penală pe numele lui Țurcanu pentru abuz în serviciu.

„În perioada următoare, săptămâna viitoare, consilierii județeni vor depune o plângere penală pentru abuz în serviciu în legătură cu ultima repartizare a sumelor pentru comune la rectificare, plângere față de domnul Florin Țurcanu. Dacă așa înțelege domnia sa să respecte cetățenii botoșaniului suntem nevoiți să reacționăm pentru că nu este doar o repartizare politică ci, după ce ne-am consultat și noi cu juriștii, se pare că avem un abuz în serviciu clar. Vicepreședinții nu au nicio vină în acest caz, au executat și au dus la îndeplinire respectiva sarcină”, a declarat Ovidiu Portariuc, președintele executiv al PSD Botoșani.

Social-democrații botoșăneni consideră abuz în serviciu împărțirea banilor către primării făcută de Consiliul Județean condus de Florin Țurcanu pentru că aproape toate primăriile conduse de primari PSD au primit câte 2.000 lei, în timp ce primăriile PNL și PDL au primit de la 100.000 lei în sus.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)