Respect! Au 90 și 91 de ani, sunt soț și soție, au clădit orașul și au fost premiați

Ne înclinăm în fața lor! Într-o vreme în care se vorbește mai mult de divorț decât despre familie, când se vorbește mai mult despre plecatul peste hotare, doi botoșăneni merită respectul unui oraș întreg.

Familia Ion și Frăsina Vicoveanu, de 90, respectiv 91 ani, a fost premiată la ceas aniversar de primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc. 
Domnul Ion Vicoveanu este fost colonel și și-a desfășurat activitatea cu devotament și înalt profesionalism, având rezultate deosebite de-a lungul carierei.

„Am toată considerația față de dumneavoastră și, la acest ceas aniversar, doresc să vă transmit calde urări de sănătate și de bucurii alături de cei apropiați dumneavoastră. Ușa Primăriei vă este mereu deschisă, sper să ne revedem sănătoși, voioși și plini de viață”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.
Acesta le-a oferit sărbătoriților câte o diplomă, flori, un premiu în bani, precum și un dar cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. De asemenea, familia Vicoveanu a fost premiată de către Primarul municipiului și cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la căsnicie.

 

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)