Un primar PNL îi mulţumeşte lui Dolineaschi şi îi lansează o provocare

Comuna Dîngeni, condusă de primarul liberal Cătălin Rotundu, a primit de la Guvernul PSD un microbuz şcolar pentru a rezolva problema transportului elevilor. Primarul Rotundu a declarat că îi mulţumeşte în mod special liderului PSD Botoşani, deputatul Andrei Dolineaschi. De asemenea, liberalul Rotundu i-a lansat o provocare liderului PSD.

„Îi mulţumesc domnului Andrei Dolineaschi pentru faptul că şi comuna Dîngeni a primit un microbuz şcolar cu sprijinul său. L-aş ruga pe domnul deputat dacă poate să intervină să se deblocheze finanţarea pentru construirea clinicii medicale de la Dîngeni, o investiţie foarte aşteptată de locuitorii comunei noastre dar şi a celor din comunele învecinate”, a declarat primarul liberal Cătălin Rotundu.

Acesta a făcut referire la o investiţie pe care Primăria Dîngeni ar trebui să o facă dintr-o finanţare externă.
Proiectul Centru medico-social Dîngeni este finanţat prin Programului de cooperare elveţiano-românare o finanţare aprobată de 300.000 franci elveţieni şi o cofinanţare locală de 400.000 lei. Proiectul trebuia să înceapă în aprilie 2015, dar totul s-a blocat la Bucureşti, unde Ministerul Sănătăţii trebuia să asigure o cofinanţare de 15%. 

Pe lângă Dîngeni, şi comuna Suliţa a primit o finanţare similară care este blocată tot la Ministerul Sănătăţii. 

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani