Şeful de la Socola devine consilier judeţean la Botoşani

Medicul care conduce Spitalul Socola din judeţul Iaşi va deveni, astăzi, consilier judeţean la Botoşani. Gabriel Oprişanu, medic oftalmolog, om de afaceri şi director al unităţii medicale din Socola, îi va lua locul în Consiliul Judeţean Botoşani unui alt medic, Emilian Vamvu, după ce acesta a ales să fie şef al Spitalului Municipal Dorohoi.

Gabriel Oprişanu este următorul pe lista de consilieri judeţeni ai USL, fiind în echipa PSD. Oprişanu a fost director al Autorităţii de Sănătate Publică în timpul guvernului PNL din 2004-2008, a candidat la Senat în 2008, dar nu a avut succes. Din 2009 Până în 2011 a fost şef al Spitalului de Psihiatrie Botoşani. Apoi, a fost pentru un timp candidatul USL la Primăria Botoşani în 2012, dar s-a retras şi locul său a fost luat de cel care avea să devină şi primar, Ovidiu Portariuc. Din 2013 a fost consilier al ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, ulterior a renunţat la acest post, când a preluat şefia la Socola. 

Validarea lui Gabriel Oprişanu pe funcţia de consilier judeţean se va face în şedinţa de Consiliu Judeţean din data de 28 septembrie.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani