Macaleţi, prima zi preşedinte: Nu este loc de interpretare în special la cheltuirea banului public

Costica Macaleti, presedinte CJ BotosaniNoul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, social-democratul Costică Macaleţi şi-a început activitatea  în prima lui zi de muncă şi a fost prezent în faţa CJ-ului înainte de ora 8.00, aşa cum obişnuia şi când era prefect al judeţului.

Acesta s-a salutat cu „vecinul” de peste drum, primarul Cătălin Flutur, înainte de a intra la program. La biroul de preşedinte, Macaleţi a fost aşteptat de fostul şef de cabinet al liberalului Gheorghe Sorescu şi de secretara acestuia, ambii urmând să fie înlocuiţi.

Noul preşedinte al CJ Botoşani a declarat că va face o evaluare a directorilor din instituţie şi că îşi doreşte ca fiecare să îşi facă treaba pentru care este plătit. „Nu este loc nici de interpretare nici de întors, la nicio chestiune şi în mod special la cheltuirea banului public. Îmi place ca maşinile să fie parcate pe locurile lor, oamenii să vină la program la 8 şi să plece la 4.30. Nu sunt un tip rigid, dar ordonat da”, a declarat Costică Macaleţi.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani