Cea mai mare firmă din agrobusiness-ul local şi-a schimbat directorul general

Cea mai mare firmă din agricultura botoşăneană şi-a schimbat directorul. Cu afaceri de peste 100 milioane lei, cu cea mai mare capacitate de depozitare a cerealelor, cu peste 3.000 de hectare lucrate, compania are de la începutul lunii iunie şi un nou director.

„Prin Decizia Consiliului de Administraţie nr.6 din 23 05 2016 Începând cu data de 01.06.2016 se numeşte Director General dl. Gabriel Cătălin Andronache şi se delegă către acesta conducerea în tot a activităţii Societăţii. Contractele comerciale, indiferent de obiect şi de calitatea contractuala a Societăţii, având valoare mai mare de 50.000 euro, se vor putea negocia şi încheia de către Directorul General numai cu aprobare prealabilă a Consiliului de Administraţie. Consiliul de Administraţie se va întruni de urgenţă, inclusiv prin mijloace de comunicare la distanţă ori de câte ori va fi necesară aprobarea încheierii contractelor ce fac obiectul acestei prevederi”, se arată în decizia luată de CA-ul Comcereal, prin preşedintele Marian Andreev.

Noul director Gabriel Cătălin Andronache îl înlocuieşte pe Liviu Rotaru, cel care a condus Comcereal în ultimii ani şi care a reuşit să facă din această companie cel mai important jucător de pe piaţa de profil. Rotaru conduce acum o companie din Iaşi care se ocupă de organizarea de evenimente la nivel regional.

Acţionariatul Comcereal SA Botoşani:
Prutul SA Galaţi 33,4775 %
Andreev Margareta 22,7278 %
Andreev Nicolae 22,7278 %
Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului 10,5385 %
Alţi acţionari 10,5285 %

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani