O investiție de 32,5 milioane euro intră în CONSERVARE

Au investit 32,5 milioane euro în acest proiect și îl vor trece în conservare până vor organiza noi licitații. Consiliul Județean Botoșani va trece în conservare începând cu luna mai, depozitul de deșeuri și platformele de transfer din județ, proiect la care s-au investit 32,5 milioane euro, 41 milioane euro cu tot cu TVA.

„Avem imediat recepția finală și vom prelua platformele de colectare și stațiile de transfer, iar din mai vom trece în conservare totul până când vom stabili prin licitație cine va colecta deșeurile, cine le va trasporta și cine va administra depozitul regional de la Victoria, comuna Stăuceni”, a declarat Gheorghe Sorescu, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani.

Acesta a precizat că firma Eco-Sal SA, ce aparține Consiliului Județean și Primăriei Stăuceni, se va ocupa de conservarea investiției până la organizarea licitațiilor.
Potrivit aceleiași surse, în două-trei luni vor fi publicate licitațiile și că cel mai bun preț va avea câștig de cauză.
CJ ar vrea ca firma Eco-Sal să câștige administrarea depozitului zonal de deșeuri de la Stăuceni, în acest sens firma s-a autorizat provizoriu la nivel central pentru a putea participa la licitație.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)