Pentru prima dată o firmă din Botoşani oferă burse tinerilor liceeni pentru a deveni lideri

JOS PĂLĂRIA! Una dintre cele mai importante firme din Botoşani oferă burse liceenilor pentru a deveni lideri, pentru a-şi dezvolta abilităţile de viitori antreprenori.

 

Programul Leadership Autentic dezvoltat de Fundația LEADERS în parteneriat cu GRUPUL DE FIRME ELSACO, are ocazia să sosească pentru prima oară în Botoșani pentru a oferi șansa fiecărui tânăr licean de a descoperi potențialul de lider, de a dezvolta prin practică abilitățile de comunicare, lucru în echipă, inițiativă și spiritul pro-activ.

Accesul în program se face strict pe bază de selecție, iar pentru a beneficia de una dintre cele 25 de burse de participare, oricine poate accesa programul pe site-ul www.leaders.ro.

„Programul este format dintr-un total de 15 de ore, structurate în 2 zile de curs. Conținutul este livrat de traineri performanți, practicieni ai leadership-ului în viața de zi cu zi și cu o experiență de peste 6 ani în dezvoltarea programelor de educație în leadership pentru tineri. Alături de experiența celor șase module de curs (bazele leadershipului, viziune, vorbirea în public și echipă) tinerii au șansa de a accesa platforma ambasadorilor Leadership Autentic”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de botoşănenii de la Elsaco.

Programul Leadership Autentic este o inițiativă a Fundației LEADERS și are loc anual în peste 20 localităţi la nivel național. Leadership Autentic este un program susținut de Ministerul Educației Naționale și realizat în Botoșani cu susținerea GRUPULUI DE FIRME ELSACO.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean