Vor fi cele mai dorite locuri de muncă: primele 25 de job-uri la aqua-park, rafting, SPA

Botoşănenii vor putea să se angajeze în cel mai nou parc de distracţii din zona Moldovei. Cine nu ar vrea să lucreze într-un loc în care sunt piscine, aqua-park cu tobogane acvatice şi serpentine, râu de rafting, patinoar acoperit, zonă SPA, terenuri de sport acoperite şi în aer liber?

Primăria Botoşani va înfiinţa o direcţie care va administra Parcul Cornişa, iar primarul Ovidiu Portariuc anunţă că în primă fază vor fi angajate 25 de persoane. „Am discutat deja despre schema de personal pentru că avem nevoie de la instructori de înot la paznici, administratori ai obiectivelor”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Urmează ca după înfiinţarea direcţiei de specialitate în cadrul Primăriei Botoşani pentru administrarea Parcului Cornişa să fie făcute şi angajările. 

Primarul municipiului Botoşani a declarat că municipalitatea va administra Parcul Cornişa în primă fază, dar că ar fi de preferat un parteneriat public-privat.

Edilul-şef a precizat că lucrările avansează la fiecare obiectiv în parte în cadrul şantierului de la Cornişa şi că investiţia care se ridică la 60 milioane lei, adică 600 miliarde lei vechi, va fi inaugurată în prima parte a anului viitor.

 

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani