Are afaceri de 13,4 milioane euro şi este una dintre cele mai frumoase femei din business

Deşteaptă, frumoasă şi bogată! Aşa poate fi caracterizată femeia care rulează împreună cu soţul ei afaceri de peste 13,4 milioane 

euro în procesare lapte, distribuţie produse petroliere şi creşterea animalelor.

Carmen Solomonescu este una dintre cele mai frumoase femei din business-ul judeţului şi împreună cu soţul ei, Dumitru Solomonescu, au pus bazele unor business-uri care cumulează o cifră de afaceri de peste 13,4 milioane euro.
De la celebra fabrică de procesare a laptelui Lacto Solomonescu, a căror produse se vând în toată ţara, în toate lanţurile de hipermarketuri, la afaceri în distribuţia de produse petroliere şi până la creşterea animalelor, sunt domeniile principale în care familia Solomonescu a investit bani şi are mulţi angajaţi.

Compania Lacto Solomonescu este cea mai mare din industria de profil locală, din punct de vedere al cifrei de afaceri, potrivit datelor din Topul judeţean al firmelor întocmit de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură. Această firmă se află pe locul 18 la nivelul judeţului din punct de vedere al cifrei de afaceri, cu un rulaj de 42,57 milioane lei.

De asemenea, familia Dumitru şi Carmen Solomonescu deţin firmele Anabella Impex(staţie peco), care a avut o cifră de afaceri de 14,9 milioane lei, şi Agro Solomonescu(creşterea animalelor) – 1,6 milioane lei. Doar cele trei firme au avut o cifră de afaceri de 59 milioane lei în 2014, echivalentul a 13,4 milioane euro.

 


BanulBotosanean.ro

 

www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani