A dezvoltat o aplicaţie care detectează pierderile de apă şi vrea creştere de 10%

Elsaco BotosaniUna dintre cele mai mari companii din judeţul Botoşani şi-a ţintit o creştere a afacerilor cu cel puţin 10% în 2017.

 

Grupul Elsaco, condus de omul de afaceri Valeriu Iftime, a avut în 2016 vânzări de 233 milioane lei, potrivit ZF.ro, iar 10% din business l-a derulat în afara ţării. Pentru 2017, grupul de companii Elsaco vrea să depăşească nivelul de 250 milioane lei al afacerilor.

“Tot anul trecut, compania Elsaco Electronic a început colaborarea cu grupul francez Itron pentru distribuţia de controare şi a dezvoltat împreună cu echipa francezilor o aplicaţie pentru detecţia pierderilor de apă”, precizează ZF.ro.

În 2014 Elsaco a avut o cifră de afaceri de 196 milioane lei, în 2015 a ajuns la 704 milioane lei, iar în 2016 233 milioane lei.

 

Două dintre ţările unde Elsaco are filiale sunt Belgia şi Republica Moldova, iar în total firmele din grup au peste 500 de angajaţi.  

 

Alături de Elsaco Electronic, din grupul din Botoşani mai fac parte companiile Vestra Industry, Elsaco Solutions, Elsaco ESCo, Elsaco Energy, Elsaco Engineering, Elsaco Business Sofware şi Elsaco Internaţional Republica Moldova, conform datelor de pe site-ul companiei.