Banul Botosanean

G-Power
A+ A A-

A furat poşeta unei bătrâne ce lucra pe câmp

b_280_0_16777215_00_images_sapa.jpgUn botoşănean este cercetat de poliţişti, după ce a furat poşeta unei bătrâne. Femeia se afla pe câmp, în comuna Vlădeni, în momentul în care un bărbat de 33 de ani a agresat-o şi i-a sustras poşeta în care avea telefonul şi bani. 


“La data de 13 iunie, în jurul orei 19.30, Postul de poliţie Vlădeni a fost sesizat de către U.S., de 78 de ani, din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 17.30, în timp ce se afla pe câmp, în comuna Vlădeni, a fost acostată de o persoană necunoscută, care, folosind acte de violenţă, i-a sustras poşeta în care aceasta avea un telefon mobil şi bani”, a declarat Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani.

Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificare lui Cristian D., de 33 de ani, din comuna Vlădeni, ca fiind principalul suspect de săvârşirea faptei reclamate.

Acesta a fost depistat de poliţişti la scurt timp după reclamarea faptei, fiind reţinut în vederea arestării preventive. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.


This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)

Copyright © 2011 Banul Botoşănean